EuroBiCon zoekt vrijwilligerscoördinator (onbezoldigd)

eurobiconDe organisatie van de European Bisexual Conference zoekt uitbreiding van het kernteam met een vrijwilligerscoördinator. Het gaat om een onbezoldigde functie die je gemiddeld 4 uur per week gaat kosten.

Het enthousiasme om een steentje te komen bijdragen aan de European Bisexual Conference (Amsterdam 29-31 juli 2016) is groot. Er is een aardig aantal vrijwilligers dat er al aan werkt: het kerncomité, hun adviseurs, partners in het buitenland, en workshopgevers.
Nu is er een andere lijst vrijwilligers die groeit. Het gaat hier om mensen die de bi-community een warm hart toedragen en daarom hand-en-span diensten willen komen doen tijdens de EuroBiCon (deze vacature is niet bedoeld voor de EuroBiReCon). Er meldden zich al hosts en BHV’ers. Wie wil deze mensen komen coördineren en hun passende taken geven? Wie weet ben jij wel die welkome aanvulling van ons team, die we zoeken.
Solliciteren kan tot en met 21 februari 2016.
Bekijk de vacature:

Comments are closed