De Purno de Purno Picknick

Het LNBi, de Pink Terrorists en TranScreen organiseren op zondag 21 juli 2019 van 13.00-20.00 uur samen de Purno de Purno Picknick in het Rembrandtpark in Amsterdam. We zijn in het park herkenbaar aan toepasselijke vlaggen.

Je bent van harte welkom om nieuwe mensen te leren kennen of met oude bekenden bij te praten. Optredens zijn welkom en als je iets lekkers kunt meenemen om te delen, dat je zelf hebt gemaakt, wordt dat ook zeer gewaardeerd.

Sinds een tijdje ontmoeten we elkaar tijdens brainstormen avonden, maar we zijn ook druk bezig met het smeden van snode plannen. We willen namelijk ons land overladen met allerlei interessante, vrolijke en spannende activiteiten.

En om je kennis te laten maken met dit nieuwe platform nodigen we je uit op de Purno de Purno Picknick.

Iedereen is welkom! Want dat is waar het bij People Pride omgaat! De labeltjes gebruiken we hoogstens om leuke vlaggetjes van te maken, voor de rest is het niet belangrijk wie of wat je bent. Neem je partner, je kinderen, je buren of je opa en oma mee, iedereen is welkom op het feest.

Het thema van de dag is: Taboes! Vind jij het leuk om op een creatieve manier iets met dit thema te doen? Zingend, spelend, voordragend, uitbeeldend, of op een andere manier? Graag! Op de dag zelf kun je dit aanmelden bij onze ceremonie-persoon Alex Bulten.

Ook voor het eten hebben we een thema bedacht: Homo-cooked-childhood-memories-soulfood! Het belangrijkste ingrediƫnt van deze keuken is liefde! Koken is zorgen voor jezelf en voor anderen, lekkere dingen bereiden om het leven te vieren. En daarbij kun je natuurlijk ook denken aan liefde en zorg besteden aan je omgeving, want niet alleen mensen, maar ook de rest van onze planeet verdient een gelijksoortige behandeling. We moedigen je aan om hier even bij stil te staan.

Tot zondag!
Team Purno de Purno 

Comments are closed