Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meer ruimte voor iedereen / wat is seksuele diversiteit?

31 januari om 19:30 - 21:30

Op woensdag 31 januari 2018 organiseert de Bi-denktank een avond over seksuele diversiteit in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. De avond begint om 19:30 en er is plaats voor maximaal 60 deelnemers.

>>> Reserveer hier je gratis ticket! <<<

De Bi-denktank bestaat uit een aantal activisten, academici en beleidsmakers die het afgelopen jaar zes keer bij elkaar zijn gekomen om seksuele diversiteit te verkennen vanuit het perspectief van biseksualiteit.

Op de avond in Pakhuis De Zwijger zal de denktank aan de hand van een aantal stellingen hun bevindingen presenteren, en de Nederlandse versie van het spel Beyond Binaries introduceren. Dit spel is ontworpen door de Amerikaanse bi-activiste Robyn Ochs, om seksuele diversiteit zichtbaar te maken.

Verder wordt op de avond ingegaan op onderwerpen als de enorme variëteit aan bi-identiteiten, hoe bi’s worden geconfronteerd met monoseksisme, en de relatie tussen gender en seksualiteit.

Denktankleden: Emiel Maliepaard, Barbara Oud, Tamar Doorduin, Monique Boesewinkel, Aileen Pfauth, Hilde Vossen, Jantine van Lisdonk, Els Veenis, Gerrit Jan Wielinga en Petra Luiken.

Als je het leuk vindt dat anderen weten dat je er ook heen gaat, kun je dat op de Facebookpagina van het event laten weten. Daar kun je ook eventueel nog iets vragen of meedelen.

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
19:30 - 21:30