Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontmoetingsgroep Ertussenin Hasselt (België)

9 oktober om 19:30

Ertussenin is de vereniging voor en door biseksuelen binnen het Regenbooghuis Limburg (Meldertstraat 38 te Hasselt). Voorafgaand aan de oprichting van deze groep bestond er in Limburg nog geen vereniging waarbij mensen met vragen rond biseksualiteit terecht konden. Biseksualiteit lijkt wel het laatste taboe, iets waar ook anno 2018 nog heel wat misverstanden over bestaan. Vanuit hun persoonlijke ervaringen besloten de organisatoren om zelf een groep op te starten, specifiek voor mensen die hun verhaal willen delen met anderen of meer informatie willen te weten komen over biseksualiteit.

Ben je BI-nieuwsgierig? Ben je BI-minded? Ben je BI-emotioneel? Ben je BI-seksueel? Ben je BI-relationeel? of gewoon BI? Twijfel niet langer, blijf niet zitten met je vragen of je eigen verhaal, deel het met anderen. Je kan contact met ons opnemen of gezellig meepraten tijdens onze maandelijkse ontmoetings- en praatavond in het Regenbooghuis. Het is voor andere bi’s altijd leuk om gelijkgestemden, lotgenoten – of hoe je ’t ook kunt noemen – te ontmoeten en verhalen te delen.

Elke 2e woensdag van de maand vanaf 19.30 is ons team en sympathisanten aanwezig om er een gezellige avond – in een veilige omgeving – van te maken. Behalve in de zomermaanden juli en augustus, dan organiseren we bizondere wandelingen op zondagmiddagen.

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://ertussenin.wordpress.com/