Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

To Bi Or Not To Bi – Theater & gesprek over seksuele diversiteit

20 oktober 2017 om 20:00 - 22:00

€12,50

Op vrijdag 20 oktober gaat de samenwerking tussen Barbara Oud en Aileen Pfauth in première! Op deze bijzondere avond wordt de voorstelling To Bi Or Not To Bi van Aileen Pfauth voor het eerst gecombineerd met een nagesprek door Barbara Oud van Open & Bloot. We nodigen jullie uit voor een energieke theateravond, waarna we het gesprek aangaan over seksuele diversiteit.

Theatermaker en actrice Aileen Pfauth maakte de voorstelling To Bi Or Not To Bi over biseksualiteit. In deze cabareteske one-woman-show word je meegesleept in een rollercoaster van herkenbare situaties met behoorlijk irritante doch ontroerende personages. Alle vooroordelen rondom biseksualiteit worden in sneltreinvaart onder de loep genomen. Is biseksualiteit een fase? Zijn biseksuelen niet monogaam? Kunnen ze niet kiezen? Is bi-zijn de nieuwste hipstertrend? Op hilarische en ontwapenende wijze zet To Bi Or Not To Bi je ideeën over seksuele identiteit op scherp. De voorstelling speelde vorig jaar de pannen van het dak op het Amsterdam Fringe Festival in gaycafé’s door heel Amsterdam (o.a. De Trut en Saarein).

Het nagesprek wordt begeleid door Barbara Oud, die de organisatie Open & Bloot oprichtte met als doel seksualiteit bespreekbaar te maken. Zo organiseert zij maandelijks Vrouwenpraat, een avond voor vrouwen om vragen en inzichten te delen over seks. Barbara creëert met haar opgeruimde karakter een sfeer van openheid en veiligheid, waarin op een vrolijke manier over serieuze thema’s gepraat kan worden. Op deze avond hebben we het over seksuele identiteit en diversiteit. We gaan dieper in op de thematiek van de voorstelling, waarbij er ruimte is voor uitwisseling van ideeën en verhalen. Verwacht verrast te worden door jezelf en anderen.

Aanwezig zijn bij de première? Dit zijn de praktische gegevens:

– Wanneer? 20 oktober
– Hoe laat? 20.00 – 22.00 uur (incl. korte pauze)
– Waar? Noord Straalt (tt. Vasumweg 24A, Amsterdam)
– Kaartjes? Zijn voor €12,50 te koop via de link:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/tobiornottobi

Tot vrijdag 20 oktober!

Hartelijke groeten,

Oud & Pfauth

Gegevens

Datum:
20 oktober 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://www.facebook.com/events/690345757843328/