Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

True Colors (Amsterdam)

28 januari om 08:00 - 17:00

Vier het nieuwe jaar met je collega’s en vrienden bij True Colors in Paradiso!

“True Colors begint om 16.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. We luiden 2018 in met een geweldige programmering van performances en artiesten, de uitreiking van de Bob Angelo Penning en natuurlijk jullie! True Colors draait om het weerzien van bekenden en het leggen van nieuwe contacten binnen de Nederlandse LHBTI-beweging, waarvoor je door het netwerk-event uitgebreid gelegenheid hebt.

Benieuwd naar de complete programmering, veilingitems voor de stille veiling en de loterij? Houd onze website dan in de gaten en check onze Facebook-pagina voor regelmatige updates.

De volledige ticketopbrengst van True Colors is een donatie aan COC Nederland. Hiermee ondersteunt het COC initiatieven in de LHBTI-gemeenschap. Het COC streeft naar een diverse en inclusieve samenleving die werk maakt van gelijkheid en emancipatie, zodat mensen volledig kunnen participeren en zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken. Tot ziens op 28 januari 2018!”

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
08:00 - 17:00