Forum en social media

Het LNBi beheert het Grote Bi-Forum. Dit forum geeft biseksuelen de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen (op het moment is het forum in onderhoud maar zal zo snel mogelijk weer werken, wel kun je nog heel veel ervaringen lezen).

Hier kun je discussiëren over biseksualiteit, nieuwtjes uitwisselen, evenementen aankondigen et cetera.

Uiteraard is het LNBi aanwezig op Facebook en te volgen via Twitter en Instagram.

Het LNBi heeft ook een open groep op Facebook waar je zelf actief mee kunt praten en een meer besloten groep waarvan buitenstaanders niet kunnen zien wie er lid is. Wil je hier lid van worden stuur een bericht (zie de pagina contact) met daarin het adres waarmee je bij Facebook bekend bent. Dan kun je een uitnodiging ontvangen om lid te worden van deze groep.

Het LNBi heeft ook een nieuwsbrief waarop je je hiernaast kunt abonneren.

Ook is er nog de Mailinglist voor mensen die minder op hebben met sociale media:
De Nederlandstalige mailinglist voor biseksuelen, beheerd door het LNBi. Wil je op de hoogte raken van nieuwtjes, uitgaanstips krijgen, met andere bi’s praten en ze leren kennen? Abonneer je dan simpel en snel op BiNL-L. Stuur (vanaf het mailadres waar je je wilt abonneren) een  mail aan binl-l-request@lnbi.nl , met daarin alleen het woord “subscribe” en nadat je je aanmelding per e-mail hebt bevestigd krijg je de berichten van de listserver doorgestuurd. Afmelden gaat gelijksoortig, door een mail aan binl-l-request@lnbi.nl met alleen het woord “unsubscribe”. De lijst wordt beheerd met het mailinglistprogramma majordomo, die je wat hulp zal geven als je een mail met het woord “help” aan hem (haar? het?) stuurt. Stuur geen mail in HTML; op de lijst wordt dat niet op prijs gesteld en majordomo zal je niet begrijpen.